Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå Gary Snyder!

Jag hänger i pälsen
på den gamla planeten
där hon dyker upp
ur djupa himlen

jag kilar som dammtussar
över asfalterade ytor när
morgonens fotoblixt öppnar
verklighetens marknadsplats

mina sorgtyngda kassar
lockar inga köpare
bör jag satsa på reklam
eller släppa illusionen
upp i vinden bli en
plastpåse bland träden




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-26 08:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här var verkligen finfina grejer!
2013-03-26

  Stefan Albrektsson
Vilket fantastiskt flöde du har i denna text - det ramla fram, rullar, tvärstannar, rasslar vidare igen. Och ja, det är verkligen beat-feeling här i spontanflödet. Applåd!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP