Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna upp till detta!

Tänk att få vara här på vår jord
syssla med det jag gillar bäst ord!
Pyssla ihop en text eller sång
toppen att ha ett sådant liv på gång!

Guld att få vara här uti Norden
vända och fila på kära orden.
Roa mig själv gott under stunden
kanske få till nytt ord på sekunden!

Gott att få läsa vad andra här skriver
och inspireras av hur de beskriver
budskapet de vill föra fram och ut
en stor fördel, ett så fint attribut!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-26 09:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så vackert skrivet.
Berör oss alla på poeter:))
2013-04-06

  Eaglemountains VIP
Helt underbart formulerat och så väl värt att med denna text hamna bland de fem uppmärksammade!
2013-03-30

  ULJO
Vilken under text du har knåpat ihop
2013-03-26

  Ljusletaren
Mycket bra ordat av min vän Solen/kram
2013-03-26

    ej medlem längre
Underbar text och innebörd!
2013-03-26

  Lars Hedlin
VAckra varma ord som leder vidare i ljus....
2013-03-26

    ej medlem längre

Ord som värmer leder nya vägar
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt