Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingmar Hård har hört koltrasten...


Haiku 26.3.2013

 

 

små kvitterskvättar
krusar vithetens tystnad
koltrasten tiger

 

2013:03-26  13:39




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-26 12:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2013-03-31

  © anakreon VIP
Ännu så länge, men snart!!
Calle
2013-03-28

  Peter Olausson VIP
koltrasten tiger, men inte så länge: det finns mycket av söderns sånger att ta igen, när fågelns tid kommer
2013-03-27

  TrollTörnTrappan VIP
Melodin bor i pauseringens konst...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP