Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiken Tina

Tiken Tina
från Vilhelmina
kan göra konster så fina.

Kan lätt hanar attrahera
genom att dikter deklamera.

För hennes
sofistikerade skalls skull skulle skalder
kunna göra vad som helst:
Var och en är obotligt Tina-frälst!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 658 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-27 15:20



Bookmark and Share


  Connie
Hon verkar spännande. Henne skulle jag vilja träffa och ha det mysigt över några poetiska texter!
2014-09-25

  Eva Helene VIP
Skarpt skaldat - strålande!
2013-11-26

  Ljusletaren
Kul skaldat/ kram
2013-09-17

    ej medlem längre
Voff, voff
Helt Tinafrälst fan hälsar.
2013-09-07

  Bodil Sandberg VIP
Fniss så mysigt om Tina den poetiska tiken
hon gör nog inte nån besviken - din lekfullhet med orden gör mej glad!

2013-04-02

  vera gade VIP
faller för : skalls skull skulle skalder - är rolig språkövning!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck