Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal - Haiku

 


skogsduvan kuttrar
samtalar med naken ek

om vårens grönska

 

 

 

  

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 623 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-03-26 18:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Samtal utan ord, som dina ord ger uttryck för, gillar!
2013-04-02

  © anakreon VIP
Sparsmakat!
2013-04-02

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-03-31

  thyra
Underbar haiku :) Fint!
2013-03-29

  Björn Nilsson VIP
Just vad jag hörde och såg på Kgl. Djurgården i morse! Skogsduvor och kala ekar.
2013-03-27

  Cris
Hoppas den övertalar den nakna eken att sätta igång med våren :)
2013-03-27

    ej medlem längre
fint!
2013-03-26

  Tarantaran
Vackra ord och bilder,
tankegymnastik-
upplevelse på många
sätt; jag tyckte litet
synd om duvan..!
men snällt att prata
med den frusna
eken förstås, trösta
litet varandra :)
2013-03-26

  catharina.jerbo VIP
Åh! Åh! precis min kopp te! Underbar!!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson