Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken hägrar och lägrar sig!

Här sitter jag och mallar mig
och blir riktigt styv i korken!
Jag har tagit in tvätten som
har torkat i solen på balkongen
och för första gången i år och den
doftar inte vår, den doftar sommar
och sol och jag kör in näsan i ett lakan
som doftar som en sommaräng det skall
jag lägga i sängen och poängen, ja det är ju
att det känns som om jag inte ligger där utan
jag har hamnat rakt ute i den sköna terrängen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-26 19:11



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härligt kan känna doften jag med......
2013-04-06

    ADI Nehlin
härligt det låter
2013-04-05

  Olof Lagerhorn VIP
Ja doften av soltorkad tvätt är sommar! Fint skrivet Ewa.
2013-03-27

  Lars Hedlin
Bra skrivet..
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt