Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

geigenmanipulation


det skulle vara så lätt ge upp
strunta i konsekvenserna, strunta i allt
alla för den delen
fast då glömmer man sig själv
eller blir det motsatsen
den mest egoistiska handling som finns, måste vara ta sitt liv
säga; nu slipper ni mig, slipper oroa er för mig mer,
bry er och allt annat melankoliskt dravel
skriva ett jävla avskedsbrev
i dagens samhälle så har vi ju lots of alternatives
att sprida våra sjuka budskap
eller friska, för den delen
lägga ut ett snyftbrev på nätet,
eller ett desperat: HJÄLP MIG! jag orkar inte längre
till hela kontaktlistan i mobilen
DÖR
skulle det kunna stå
skulle man kunna känna
skulle någon kanske tycka
skulle den som läste förhoppningsvis hoppa över
radera
blunda
stänga

fast det



skulle jag aldrig skriva







ut

men det skulle vara jävligt skönt om du försvann




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 23:27



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Egoistiskt och kanske i några fall, en impuls, så stark att allt annat förevigt släcks. Andra gånger är livets ståutandet totalt omöjligt. Svårt men det här är ju snart en folksjukdom i Sverige, en folksjukdom som ingen pratar om. varför?
och du, du försvinner inte ens från Norbotten, Lappland, eller Västerbotten, mer än ner i osten och sedan upp.. Gul...
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP