Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt unik jävla enkel text.

karma är en hora, du kommer själv finna alla svar när fötterna dina blir stora. Dumma frågor kräver dumma svar, istället för att fräta avensjuka på andra låt dig finna det du själv har kvar, stenar i glashus slå bakut, det du ger andra kommer komma tillbaka till slut. Sopa tröskel hoppa över till grannen, den som är lyckligast är den som först fann den, leta troget bakom stock och sten den som får spinga är den som först är sen, den som sedan får berätta om denna saga är den som finner konsten att behaga.




Bunden vers (Rim) av sweetLeah
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 01:01



Bookmark and Share


  Ceseus
naijz
2013-03-27

    ej medlem längre
så jävla bra skrivet!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah