Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 25 mars: Peter Nobel: Det liknar apartheid. Rasar mot okunniga politiker och "smygfacism"


Varning utfärdas nu är det bekräftat

Varning utfärdas
nu är det bekräftat
Av världens första diskrimineringsombudsman
Peter Nobel får av mig dagens pris som dagen man

Klagar på bussarna som leker apartheid
trodde de att resenärerna av olika slag skulle komma i fejd
Det är otäckt att någonting liknande tolereras
jag vill jämföra det med sjuka som från samhället amputeras

Peter menar att utvecklingen vänt och är på väg bakåt
det vet alla utförsäkrad i Sverige som fallit i gråt
Han använder ord som smygfascism och elitism
smaka på dem är det inte sannings list

Införa skolor för elit för dem med pengar
som ändå ska betalas med skattepengar
Sparka ut utförsäkrade i ingenmansland
så de ingenting har i sin hand

Nu styrs världen av ekonomiska faktorer
då blir mänskliga rättigheter frakturer
Som måste bort från samhällets scen
flyttas till avrättningskommittén

I nästan alla europeiska stater
är det samma olater
Det är vi och dem
vi lever alla i pengarnas hem




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-27 05:13



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Människor som måste bort från samhällets scen Flyttas till avrättningskommittén.???
(då ser du varför vill inte folket resa till förorten Fridens Arena) de donar för mycket i skogen kring slottet.
Folket tror att det är: arkebusering/ firing squad/ plutonul de exekutie la zid.;
Värkligen vill Sverige ha krig?
För att nu går inte täcka mera som katten i trappa, helvete rullar enda till slottens trappa.

2013-03-27

    ej medlem längre
Utvecklingen har väl vänt för länge sen
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP