Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begäret

13 vårar.
Osynliga sidor.
Sårbar, Kreativ och social för sitt liv.

Men varför bäger vuxna så mycket av ett ungt liv?
Hon vill ha frihet och inte tänka på bekymmer.
Låt henne få leva sitt eget liv.

Alla vuxna på hennes skola tycker hon är ett orginellt barn.




Fri vers av Ted4ever00
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-27 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00