Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo ... god påskvandring




vad
ser du i de vacklande kronseglen

vad
upplever du vid dina fötter

vad
andas dig vägen

silverskivan
fullmånens pärlemor
rör vid kopparklanger

vad
är du
var
är du

i ditt hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-27 22:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra tankar om hjärtat... var ? vad ? :)
2013-04-04

  aol
en så vacker frågeställning här inom diktarjaget,
2013-04-03

  LenaJohansson VIP
vacker o klok frågeställning i denna dikt
2013-04-02

    lenakarin
Ja det är frågan, var vi är i våra hjärtan..
Fin text!
2013-04-01

    ej medlem längre
berörande vacker vandring ...
2013-03-28

  Sunlight
ljuvlig klang
här...
2013-03-28

  Yrre VIP
Oj, vilken fråga, den ska jag grunna på!!
2013-03-28

  Lars Hedlin
Sinnligt.......
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser