Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är det enda som skiljer oss åt

Döden är det enda som skiljer oss åt
Du dog
och jag står kvar




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-28 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP