Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter samma mönster


Hud mot hud

jag trodde kanske för en stund
att något förändrades
då i gatukorsningen där vi möttes

för allt verkade rymmas inom mina ramar
och jag fann en plats jag tyckte om
i rummet hon med tavlan lämnat

nätter blev kortare i dina armar
men mina blöta snöspår
ledde åter hem till mig

även om jag inte är
en sån du vill ha
om våra själar inte passar
eller om alla isgator är hemvägar
kan ingen få mig att falla

jag lät mig aldrig behöva
och håller endast min egen hand




Fri vers av Spegelvänd
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-24 21:26



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
här skriver du verkligen från hjärtat och jag kan känna varje rad. ärligt och sårbart men starkt...
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd