Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalle puh

Om jag är nalle puh,
vill du vara min röda ballong?




Övriga genrer av James Gija Bollea
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 01:00



Bookmark and Share


    hybrishittingtheroof
Boy - you are so way out.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea