Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig glömmer jag aldrig

Till dig som jag älskar.
Varma armar, armar och famn.
Kallna då tiden rinner som tår på kind.

När jag älskar dig så.
Väljer du de som sårar dig mest.

Ur mitt sinne, dig jag inte,
nej aldrig kan förtränga.
Ändå vet jag inte om jag vill glömma
: Dina fräknar, ditt vackra ansikte och din lugnande röst.

Ung som jag må, vara så,
må jag vara korkad.

Men vad, vad, vad ska jag göra,
för att få dig att värma min famn?




Fri vers av James Gija Bollea
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea