Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retro musik.

Queen
ABBA
Ted Gärdestad
Fredrik Willstrand

Vad är det för fel att lyssna på "gammal" musik?
Jag har drömmar att bli artist men då ska det helst vara som någon förr.
Inget av det nya.




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lyssnar så gott som bara på gammal musik. Vad andra tycker struntar jag totalt i.
2013-03-29

  Stefan Höglund
Det spelades bättre låtar på Lennons tid.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00