Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla fosterland så svårt sargat

Tänk så landet ser ut idag
bränder på löpande band
våldet har eskalerat enormt
våldtäkterna har skenat i höjden
vapen har flödat in igenom
de öppnade gränserna
det skjuts hej vilt i vårt
förut så trygga säkra land
attacker på snälla oskyldiga
ung som äldre är vardagsmat
människor vågar inte gå ut
då mörkret lagt sig och känner
mycket oro inför utvecklingen
oro för sina barn barnbarn
oro för att bli sjuk och gammal
oro för allt negativt som sker
för den listan är så lång att det
skulle ta lång tid att skriva ner
ändå står en del politiker och säger
att det går bra för Sverige!?!
människor har tröttnat och
är så enormt frustrerade och ilskna
det ryker i massor ur deras öron
och de blir bara fler och fler
men de styrande har svårt att lyssna
de vill inte höra deras upprörda känslor
utan de fortsätter köra över dem
fortsätter rasera fortsätter förgöra
fortsätter sparka sönder krossa
allför många människors liv
som arbetar och gör rätt för sig
som följer lagar och regler
och som betalar massor av skatt
allt är idag helt galet och det märks
att de styrande har fått fnatt!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP