Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla Svea är så korrupt, så mycket falskhet råder här, lögnen har styrt så länge, sanningen är till besvär!


En fighter är jag som poet, bara så ni vet!

Mitt hjärta blöder enormt
att se sitt lilla land i stort förfall
gör så ont att skriva ner
men försöker det är mitt kall

Att så många människor lider
är så fruktansvärt att höra
jag står alltid upp för dem
min penna älskar att göra!

Så många som hamnat på gatan
så många som svälter var dag
fler & fler har fått det sämre
blivit svårare för de som är svag

Politikerna bryr sig inte
de bär ansvar för allt som sker
så mycket sorg har drabbat landet
inte många som längre ler*

Oskyldiga blir ofta attackerade
våldtäkter på löpande band
vapen knivar i stort omlopp
lilla Svea sjunker som timglas sand

Media mörkar så in i norden
om sanningen som händer här
en sak förstår man helt klart:
våra ledare har det inte kär!

Öppnade gränser så idiotiskt
de som bestämmer har noll koll
inte konstigt det går utför
då vi styrs utav lögnaktiga troll

Allt har blivit så infekterat
inget fungerar som det ska
ingen ordning ingen reda
våra ledare är inget att ha

En fighter är jag som poet
ingen ska tysta min röst
jag backar bara när jag tar sats
höjer volymen från mitt bröst

Jag vill inte leva i förfallet
se på hur allt vissnar ner
jag vill se blomstring & glädje
se hur det växer allt mer!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-18 12:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stolt över Dig!
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP