Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dött så många gånger

Jag har dött så många gånger
Det var dags för mig att födas
Men att födas är också
att dö
en smula




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP