Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forrest Gump och Jenny ~ dom hann inte ha så mycket sex, men dom älskade varandra.


Det patetiska KNULLMASKINERIET.




Och så suger hon hans kuk så villigt och underdånigt

Jag studerar denna tragedi och tycker det är bara fånigt


Dessa 2 sexaktörer kan inte ens stava till ordet integritet

Är det ett substitut dom behöver eller/och pengar, vem vet?


Efter kuksugning så är det dags för traditionellt in-ut-in-ut

Hon stönar och han är tyst och jag längtar bara efter ett slut

Samlag i olika ställningar och aldrig så möts deras blickar

Måhända 2 stycken sexmissbrukare som behöver sina kickar


Efter detta knullspektakel så är det såklart dags för ansiktssprut

Jag stänger utav fanskapet och minns vårt bästa sex, jag och Rut


Du som ofta hänger dej åt porr, masturberar vilt och är så tänd

Jag är så förbannad och sorgsen över porrindustrins återvändsgränd


Porrens epidemi sprider mörker, misär och ohälsa på ett galet internet

Folk är beroende, folk är ensamma och dom skiter i vad som är fel och rätt

Jag önskar innerligt att ni alla hade sett vår underbara erotik, jag och Rut

Då kanske ni skulle börja söka efter det som ni aldrig vill ska ta slut


Man profiterar på människor utsvultna i en desperat ensamhet

Knullmaskineriet går på högvarv med en skadlig mentalitet.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 03:34



Bookmark and Share


  Magica VIP
Instämmer, helt sjukt är det!

Du skriver :
Porrens epidemi sprider mörker, misär och ohälsa på ett galet internet
Folk är beroende, folk är ensamma och dom skiter i vad som är fel och rätt

Tyvärr är det alltför sant och vi måste våga sätta oss emot och våga yttra oss. Bra du gjorde det i denna text! Applåd.


2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP