Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Van Morrison ~ I´m Carrying A Torch. https://www.youtube.com/watch?v=9oub-NKb7Fk


Kärlekens och Sanningens Mirakel!




Den dagen när vi gick nakna i den djupa skogen

och älskade gång på gång i mossan, det var den

dagen som resterna utav våra inre murar

föll samman och förintades, och vi möttes

själ mot själ och älskade varandra.

Vi grät av glädje och skrattade tillsammans

åt alla sjuka skämt och prydde varandras

hår med blommor.

Vi döpte varandra i den kalla friska bäcken

men struntade i alla religioner och läror

för vi insåg att vi hade allt som vi önskade

och vi var kvitt pseudolivets rädslor, nojjor

och våra egon bröt fullständigt samman

och vi sov tätt ihop under en gran.

Vi stannade i skogen 3 veckor och när vi

återvände till stan så lyste det i vår ögon

av frid och harmoni och en del människor

log mot oss varmt, och vi log varmt mot dom.

 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-30 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP