Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Mitt konstverk

Världen är en målning.

Målad av olika konstnärer,
med olika färger och flera penslar.

Mjuka penslar som stryker mjuk kind.
Du är så underbart vacker och måste vara målad.

Av genomtänkta penseldrag och tusen färger,
som målar om och om igen, lager efter lager,
så att om ens en gnutta av din undersköna själ
kan illustreras i miljonaskiftningar.

Beaktad och avundad som du bör vara,
finns det inga tavlor i världen som kan mäta sig med dig.




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-30 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea