Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig ekvation

mitt hjärta slår
förutbestämt av en sinuskurva
upp och ner
ut och in
pumpar blod

ledsen glad ledsen glad ledsen glad
inte mer än så
det räcker så
förutsägbart
precis som mina hjärtslag
pumpar precis lagom mycket blod
för att jag ska överleva
dagen




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-30 13:53



Bookmark and Share


  SatansSon
Mycket bra
2022-03-26

  Ola Rydberg
Existensiell poesi
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson