Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 14/11-12 Ett dåliga förhållande, skapar trasiga tankar. Trasiga tankar som bryter ner själen...


God natt

Med sorg i hjärtat
och tårar i ögonen
formulerar jag mitt sist god natt.

Ett sista farväl till er,
invånare i en allt för mörk stad.

Ett sista farväl till er
som vaknar imorgon.

Drömmen om en verklighet utan smärta
blir snart sann.

Jag flyr min förbannelse
och snart är jag fri.




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 23:10



Bookmark and Share


    Morgonrocky
Den här var hjärtskärande och stark. Låt dina dikter fortsätta att flöda...
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious