Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinead O´Connor ~ All Babies: https://www.youtube.com/watch?v=EAUxvc0LbiI


Jag tillägnar denna låt till alla BARN därute

 

JAG TILLÄGNAR DENNA LÅT TILL ALLA BARN DÄRUTE I SVERIGE OCH I VÄRLDEN SOM INTE ÄR LYCKLIGT LOTTADE, UTAN ÄR TVUNGNA ATT KÄMPA VARJE DAG FÖR ATT HÅLLA UT OCH ÖVERLEVA PSYKISKT OCH SJÄLSLIGT ~ ALLA DESSA TAPPRA, MODIGA OCH VACKRA MASKROSBARN SOM PÅ NÅGOT MYSTISKT VIS TAR SEJ FRAM I SINA LIV MOT ALLA ODDS. MEN NATURLIGTVIS SÅ TÄNKER JAG MED ÖMHET PÅ ALLA DESSA BARN OCH UNGDOMAR SOM INTE ORKAR MED LIVETS HÅRDHÄNDHET OCH GRYMHET LÄNGRE; EN DEL UTAV DOM LIGGER PÅ PSYKET, EN DEL UTAV DOM ÄR DÖDA, OCH ANDRA LIGGER OCH SNIFFAR LIM UNDER NÅN BRO OCH ÄR HEM- OCH FÖRÄLDRALÖSA I LÄNDER DÄR DE SOCIALA SKYDDSNÄTEN INTE EXISTERAR.

OCH SÅ TILLÄGNAR JAG DENNA LÅT TILL ALLA BARN OCH UNGDOMAR SOM HAR MIST EN FÖRÄLDER ELLER TVÅ FÖRÄLDRAR SOM HAR BEGÅTT SUICID. ALLTFÖR OFTA SÅ TAR DESSA ÖVERGIVNA UNGA MÄNNISKOR PÅ SEJ SKULDEN FÖR SIN MAMMAS ELLER/OCH PAPPAS SUICID, VILKET ÄR BLAND DET MEST TRAGISKA OCH OFTA FÖRÖDANDE SOM KAN HÄNDA BARN OCH UNGDOMAR.

TILL SIST SÅ CITERAR JAG ASTRID LINDGREN: "Ge ditt barn kärlek, mer kärlek, och ännu mer kärlek, så kommer folkvettet av sej själv." ♥♥♥ ~Johan



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-31 01:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, i denna världen är det inte lätt att leva...speciellt inte för våra barn och ungdomar...problemen måste uppmärksammas mer och vi måste göra allt vi kan för att få till en förändring...tack för din text...
2013-03-31

  Angel of love
Bra och fint att hylla barnen. Det är tufft att vara unga i dagens samhälle!
Jag finns inte för mycket kärlek, överös om om man kan!!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP