Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du gör har jag redan gjort


blod har spillts på dessa gator
långt innan du besteg dem

jag har redan gjort det du gör
och jag har sett det du nu ser

din hårda blick skrämmer inte mig
för jag vet som jag känner mig själv
det är bara en yta

husen viskar våra namn
de kunde höja oss till skyarna
de kunde stänga ute kylan

du sätter dina fötter
där mina redan en gång gått

och jag skulle kunna berätta för dig
om vanmakten

och jag skulle kunna berätta för dig
om det tillvägagångsett
du kommer att tämjas på

för du kommer bli tvingad att tämjas
precis som han
som hon
som jag

men jag ser fortfarande glöden i dig
så jag är tyst

far med vinden
låt den styra dig
så länge det går




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 722 gånger
Publicerad 2006-03-02 21:11



Bookmark and Share


    sonrisa_falsa
Gud va bra det här är! ahhhhhh jag vill bara springa ut och hoppa omkring....tack.
2006-11-05

  _Qexa
Denna var riktigt läcker att läsa om. :)
Gillar såna hära, man känner sig slug på nåt sätt.
2006-05-27

    Duvan
så uttömmande bra!
2006-04-27

  Nils Sondefors
Strålande! Tänkvärda rader. Fint språk, bra disposition av texten. Vad mer kan någon begära?
2006-03-22

  *Anna*
sanning i högsta grad...
2006-03-21

  galjonsfigur
oj. underbar. gillas starkt.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan