Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sergeant Ripley i filmen Alien 4; en kvinna/rollfigur som inte tog nån skit, och inte väjde och tvekade för att vara utmanande och tuff mot sin omgivning. Visst, det är bara en film...... men jag diggar henne skarpt!


Jag väljer att vara FÖRBANNAD istället för...

... besviken, sårad och sorgsen!
**************************************************************

 

Det är inte lätt alltid att bryta gamla invanda mönster,

men jag är övertygad om att det går bara jag övar och

anstränger mej, och inte ger upp och inte låter mej

blåsas omkull utav minsta vindpust.

Jag vägrar från och med igår att vara ett offer för

destruktiva människors svek och våld.

I mitt skrivande, och debatterande på FB så är jag en

rebell och en sjujävel, modig och trygg i mej själv,

och det är dags att gå ut i verkligheten för mej nu

och möta människor, och vara lika mycket rebell då.


Nu ska jag släppa in mina tre katter ~ dom kan vara

en smula egocentriska, men dom är ändå trofasta

i sin kärlek och vänskap, och jag önskar att jag

kunde vara mer som dom; avslappnade och trygga,

glada och fulla utav positiv energi och livslust.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 04:04



Bookmark and Share


  Schizooliza
Du sprider positiv energi o livslust vännen. Välkommen ut, hit el dit.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP