Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte förbannad, bara några aningar irriterad på och förundrad över REDAKTIONENS märkliga tilltag att korta rubrikerna så mycket.


Till REDAKTIONEN ang. de fjuttiga RUBRIKERNA!




OK,  jag fattar att ni hade era skäl att korta ner rubrikerna

här på sajten, men varför måste ni ta i så hårt??

Rubriken är en viktig del utav texten, och det är med den

som man lockar folk att läsa den övriga texten.

Det luktar maktfullkomlighet om denna konstiga

regeländring, låt oss ha en demokratisk omröstning

om hur lång en rubrik får vara på det annars nästan

alltid shyssta skrivarhaket Poeter.se!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 04:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag har inte ens märkt de ändringarna, men borde vara upp till var och en hur lång rubrik man vill ha? Men kanske tar det för mycket utrymme bland nya dikterna om man har för lång rubrik? Nån orsak borde det ju finnas till att det valt ändra på det.
2013-04-04

    Ken Cassel
Instämmer till fullo med mannen här
Vi vill kunna ha den friheten med längre rubriker
redaktionen

Mvh..
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP