Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var då...Nu är nu.

 

 

 

 

 

 

...I ögonblicket...

 

 

 Då,när du gör mig så där glad

och varm,

inombords

bara genom att skicka en tanke, från dig till mig.

Vet du... Jag känner dem.

Det värmer att vi hittat vår

vänskap igen.

 

Jag vet att rädsla inte kan hålla någonting borta

som var menat från begynnelsen.

 

I ögonblicket så finns du.

Även om det

BARA 

är

små glimmande stunder om, och om igen.

 Igen... och igen

 

Vi snurrar

i en karusell som alltid varit  menad för oss

min vän

..

 

 

Jag vet att du vet, att jag finns här för dig.

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det härliga underbara Nuet..bra skaldat..APPLÅD!
2013-04-01

    ej medlem längre
den är bara så bra min vän - fin text och värmen sprider sig..
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans