Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dai Dai shogi...


Rook Clock Toccata

 



Tiden gick sönder

i tolvtusen manicker

repareras nu



* *



Clock of clocks is broke

in twelve thousand ticks and bricks

Rook will roll again



* *



Tornet gjort rokad

Barockt spelas toccata

repeteras nu

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-31 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP