Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staten har en stor stenhög

Staten har en stor stenhög
men den enda sten jag får
Kastas på mig så jag fortare dör
för att jag vill ha tillbaks en sten från igår

Jag är förbrukad inget värd
inget att ha när jag inte längre bär
Den här hunden går inte att lära
även med piskan orkar han inte bära

Så för att stenhögen inte ska krympa
måste de mig stympa
Så den enda sten jag får tillbaks
är den som är menad till mitt dödskalas




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-01 08:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett dystert öde.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP