Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lånar en titel från Thomas och Anna-Clara Tidholms fantastiska sagobok!


Långa ben

Jag lubbar längs
Långholmens stränder
flämtande frihet
som en hund utan koppel
himmelen och jorden
enas i mig
om ett beat lika enkelt
och heligt obscent
som en raga
med träd gräs och stenar




Fri vers av svernbygrabben
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-02 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben