Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins förtrollade land

Dimmor döljer den ofta,
vägen till poesins förtrollade land.

Men ibland blir den synlig,
och då sätts hjärtan i brand.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 452 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-04-08 16:01



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
japp, det känns igen <3 perfekt diktat
2016-03-23

  Karolina Cerise
perfekt dikt med vårkänsla och mycket hopp =)
2016-03-21

    ej medlem längre
En känsla som värmer.
2015-12-10

  Connie
När dimmorna lättar blir man glatt överraskad, precis som nu! Älskar denna lilla...
2013-09-25

  Nina.H
På pricken hur det kan vara..
igenkännande!

2013-05-19

  aol
så är det vännen,
2013-04-23

  Siggesdotter
Fint skaldat!
2013-04-22

    ej medlem längre
Hot stuff! Ja, orden kan verkligen föra oss in i ett annat land- en helt ny värld där vi i tanken kan pröva vart vi vill gå. Let's do it!
2013-04-08

  Piann VIP
En vacker text.
2013-04-08

  Angel of love
Så är det..
Fin och varm text.
2013-04-08

  Eva Helene VIP
Fin liten dikt!
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck