Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft


Jag sov där inatt
där du och jag brukade ligga
tätt intill varandra

Jag kunde fortfarande känna dig
som om värmen från din kropp
aldrig lämnat lakanets fiber

Jag kunde fortfarande vädra dig
Den speciella doften
Väckte nu smärtfulla minnen

Jag kunde också känna det svett
som tillhört dig och mig
minnen av heta nätter vi spenderade tillsammans

Din essens höll sig kvar på väggarna, fyllde mina lungor
grävde sig djupare med slipade klor
gjorde mig ihålig, urholkad

Sedan öppnade jag fönstret
och du upphörde att existera där hos mig
fångad av vindens osynliga nät i fuktig luft

Bortförd för att aldrig återvända




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 916 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-02-25 14:06



Bookmark and Share


    Amoreboy
mycket fin
2007-10-02

    Caprice <3,
Jättefint!
Bravo
2007-06-10

  Wingardium LeviosA
Jag gillar slutet. Du gick vidare. Du tittar bakåt det vet jag nu, men du gick ändå vidare. Brillians och slipat ordval.
2007-05-19

  Sarabrina
Vacker, mycket vacket!

Natta, you've done it again! ;)

pusspuss,
Sabrina
2006-10-04

  Propella
Verkligen vemodigt vackert! Du är så duktig gumman!
2006-02-27

    Johanna <3
Åhh underbart vackert :D
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP