Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig kärleken med måtta

Kärleken blir inte blind

Om man ser hur den utvecklas och inte påvecklas



p.s Så våga lära känna din partner och vart inte rädd för att förlora för då är det ändå inget du kommer att leva med länge....kanske bra sex eller tillfällig kärlek men det avgör du själv :)




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-02 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi