Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill

torka dina tårar

Men du ger mig inte

en chans

För du gråter dem inte

när jag ser


Jag vill

bära dina tyngder

Men hur kan jag

lyfta dem

När du inte visar

mig hur

de ser ut


Jag vill

veta vad du tänker

Men du tänker

alldeles

för tyst


Jag vill

skaka dig försiktigt

för att se

om någonting

faller av


Jag vill

skrapa på en bit

av din hud

din yta



Rispa

Med mjuka knivar









Prosa av Majalis
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-02 23:12



Bookmark and Share


  Densen VIP
Berör;)
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis