Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärntvättningen är så enorm, människor är förda bakom ljuset, hög tid att skrubba bort all lögn, som sprids från regeringshuset!


Otrygghetens land står i brand säkerheten sjunkit som sand

Pennan måste frigöra trycket
om sitt älskade fosterland
hela tiden hörs berättelser
om olika byggnaders brand
säkerheten som en gång fanns
har sjunkit som timglas sand
styrande makthavare verkar
inte bry sig nämnvärt om sitt land
fattigdom & hemlöshet ökar
försämringar trots hög skatt
vart tar alla pengarna vägen???
lögner styr bakom politikers ratt!
sanningen är så hatat & nertystad
det spelas upp falska scener på rad
de som avslöjar det stora falskspelet
gör absolut inte makthavare glad
de tål inte frihetens ekande röster
som dagligen sprider ut sina ord
låt dem eka, höj volymen än mer
sanningen ska höras på jord!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-01 11:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP