Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar inte länge

Jag hör vad du säger
jag tänker inte lyssna

för jag lyssnar inte längre på
det som kommer ur din

mun

Jag ser vad du tänker
jag tänker gå på det

för jag lyssnar bara på
vad som ropas från din

kropp

Jag hör att du protesterar
men jag ser hur ditt hjärta slår

och jag lyssnar bara på
varma blickar från din

själ

Du tror du kan försvinna
fly och glömma

mig

Men jag är en spindel i ett nät
du är min

flluga




Prosa av Majalis
Läst 336 gånger
Publicerad 2013-04-03 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis