Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge sen först

Kärleken dör visst aldrig

den kan dock flytta ifrån
springa bort

gömma sig undan
i gamla ruiner

Det tar tid att leta
och styrka att behålla
fånga den är inte lönt

En katt har nio liv
och det hör också hit

fast hur, det kan jag inte förklara
inte riktigt än

i alla fall

någonstans lever kärleken
katten ser jag inte heller





Bunden vers av Jnåt
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt