Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig


Vill att hon skall se mig.

Försöker blinka,
men jag saknar ögonlock.

Vill vinka,
men lyckas inte sätta en enda luftmolekyl i rörelse.

Försöker viska,
men läpparna är stumma.

Vill skrika ut min längtan,
men stämbanden är ostämda.

Försöker sparka,
men fötterna är fastspikade.

Är det såhär olycklig kärlek känns?








Fri vers av Henry
Läst 309 gånger
Publicerad 2013-04-03 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry