Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stjärnor viskar

 

 

 

Jag längtar dig

du vackra

 

 

 

 

du som gör mig vacker

i dina ögon

 

 

 

 

jag längtar dig

du underbara

 

 

 

du som förvandlar mitt inre

som guld skimrar

 

 

 

 

jag längtar dig

du som är mina vingar

 

 

som bär mig upp till himmelen

 

jag längtar

att känna dig

 

 

hur dina mjuka vingar omsluter mig

när vi flyger upp till himmelen

 

 

 

 

där stjärnor viskar

kärlek

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-03 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2013-10-19

  Tess74
Så fantastiskt fint!
2013-04-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så fina!
2013-04-08

  Mia Popiana
Mjukt och lent och skimrande. Som änglavingar.
2013-04-08

  Daniela I
Åh så vacker.
2013-04-04

  Lars Hedlin
Verkligen ömt och varmt :)
2013-04-04

    Ken Cassel
Åh, så sött Nina :)

Bokmärker denna, våran allas lilla goda ängel..

Kram på dig!
2013-04-03

    ej medlem längre
Dina ord viskar kärlek.
2013-04-03

    ej medlem längre
Varm och härlig !!!
2013-04-03

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vacker
2013-04-03

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2013-04-03

  Primulan
Så vackert och tilltalande som alla dina texter!
Härlig och igenkännlig :)
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP