Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i'm losing my mind, losing control


kalla fötter bränns i värmen

och varje gång något rör sig hoppas jag förgäves att det är du


uppslupen


och varje gång klockan tickar tror jag att det är du som flyttat den


väntandes


jag är så satans

troende

fast jag inte ens är religiös


jag tror jag behöver någon som behöver mig lika mycket tillbaks


det är liksom svårt

~ världen var inte byggd för sådana som mig




Fri vers av the fool on the hill
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-03 19:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Igenkänning,,, det är lysande ordat!
2016-04-19

    MayaN
Så vackert skrivit! Känner igen mig
2013-04-22

  HQ
En text som värker,
och känns igen...
Smärtsamt vacker.
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill