Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag, litegrand som du

jag sträcker min rygg
och ser vad du ser
i en ensamhetssekund

rör mina händer
och kyss mig
för inte måstets skull
utan för min

jag sträcker min rygg
och ler som du ser
i en tvåsamhetsdans

jag älskar dig




Fri vers av Tofan
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-02-25 15:48



Bookmark and Share


    BrokenHearted
slutet är asbra ...=)
tyckte om den väldigt mycket!

'jag sträcker min rygg' ska jag gå och svälja ner...!BRA!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan