Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINGLE COIN DANCER 2



im a monetary refuser

a competition accuser

no one ever win nothing

nothing is ever lost




SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

no one ever win nothing

nothing is ever lost



im a

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER




©2010jimbjörklund-idiotjim-jimblund




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jim Björklund
Läst 289 gånger
Publicerad 2013-04-04 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund