Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, som titeln antyder: Shit happens, helt enkelt.


Shit Happens

En händelse, fyra tråkigheter
Första var att jag klev upp
Andra var att jag klev upp för sent
Tredje var att jag egentligen inte behövde gå upp
Fjärde var att jag gick upp ändå
Om jag hade haft bättre koll
Så hade jag varit gladare idag
Om jag hade varit gladare idag
Så hade jag nog mått bättre
Om jag hade mått bättre
Så hade jag nog varit trevlig
Om jag hade varit trevlig
Så hade jag nog fått vänner
Om jag hade fått vänner
Så hade jag nog varit lycklig
Men, shit happens...
Synes!




Fri vers av Bittersweet Bowtie
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-04-04 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie