Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva på poeter är fint

Att skriva på poeter är fint
här kan man frigöra sin konst
konsten ska ju vara helt fri
men sanningen är att det
finns osynliga begränsningar
poeter har hjälpt mig att
utvecklas som skribent..
att våga tänja på gränser
har inte alltid varit lätt
välkommet utav andra
som själva är konstnärer..
jag är driven min själ längtar
alltid till platser utan murar
trycket inifrån är massivt
att inget kan stoppa
bläcket rinner ibland brinner
fram ska ordens innehåll
Som en vän sa en gång till mig:
Du är konstnären
Du skapar Du skriver
Du ÄR poeten!
sen sa han ett fult ord
att andra som lägger sig i
som alltid har färdiga svar
typ besserwissers olika arrogans
kan dra ditt solen inte skiner!
Denna man är kusin
med en känd författare
han skriver själv & vet hur
saker & ting kan vara
Hans ord ekar ännu:
Du ÄR poeten!
Tack min vän för
att du gav mig
en positiv spark
i min lilla bak :)
Jag lydde dig!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-23 15:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att höra.
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP