Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnenas parad


från tiden som flytt får jag hotbrev varje fredag,

minnenas parad tågar stolt genom vardagsrummet där jag sitter med mitt glas vin,

du stirrar surt, ber mig tala till dig,

-säg någonting då! för helvete,
-vadå? vafan låt mig vara,

minnenas parad ser sorgsna ut, besvikna, lurade och uppdiktade,

-jag drar..fixar inte den här jävla cirkusen.
-mmm..

dörren smäller igen med ett brak,

minnenas parad börjar spela, lågmält, sakta och sorgset.




Prosa av hedenstedt
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt