Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


Vad fattas mig?

Det Äter Upp Mig

inifrån

Morrandes, flämtandes.

 som en skadeskjuten.

 

Jag känner mig som en gammal,

liggandes i ett hörn av rummet.




Fri vers av Osram
Läst 645 gånger
Publicerad 2006-02-25 18:15



Bookmark and Share


  Fröken Barbarén
Emellanåt finner man sig i en vrå i fosterställning.
Du förmedlar en obehaglig vittring av ensamhet med dina ord.
Vackert så det skriker om det, men ack så det svider!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram