Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kommer

Tiden
den kommer
sakta närmre

Tiden
den kommer
när jag får leka
med dig

Den stunden
vill jag njuta av

Den stunden
är jag bara din




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 01:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
så söt liten dikt
om längtan och kärlek

2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson