Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Både smärta och glädje!

Vi lever i en tid
med både smärta och glädje

Låt oss slippa smärtan för en stund
ta vara på glädjen och värmen

Bara vara Nu i kärleks rus
i en varm omfamning med naken hud

Vi tar oss till himelska höjder och lever vår lusta
härligt nära och glömmer allt annat runt om

Våren värmer oss och ger oss mer näring




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-05 05:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint att göra så..
2013-04-07

  Siggesdotter
Så positivt ! Som ett upprop en brandfackla för kärleken och det som är just NU!
2013-04-05

  Carina Bendix
Så fint..det är jag gärna med på..;)
2013-04-05

    ej medlem längre
Blir varm och glad av dina ord.
2013-04-05

  agneta pichler
underbar läsning..

2013-04-05

  Chawa VIP
Glädje är den bästa medicinen! Jättefint dikt!
2013-04-05

    Birgersdotter VIP
Härligt med vår
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Värme och närhet...fint...
2013-04-05

  Maj-Lis VIP
Fint...och vi behöver ta vara på de vackra
2013-04-05

  Rise Little One
Man ska leva i nuet ...
2013-04-05

  Angel of love
Vacker och kärleksfull !
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin